dimarts, 25 de gener del 2011

DIDALERA, convocatòria d'exposició

Entre mitjans de març i abril tindrà lloc a la Cúpula d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals una nova proposta del Laboratori Creatiu: l’exposició DIDALERA, que pretén mostrar les possibilitats de transformació d’un objecte quotidià,un didal, tan conceptualment com físicament.

RLM


Bases per a la selecció d'obres:

Les obres han de ser joies, microescultures o petits poemes objecte. Han de partir de la transformació i treball amb un didal de metall. Poden utilitzar-se d’un a 3 didals, solts o en un mateixa peça.

Les peces han d’estar treballades partint d’un procés d’indagació conceptual i es pot utilitzar qualsevol tipus de materials. No poden superar els 15 x 15 x 15 cm. Cada artista pot presentar d’una a tres obres, entre les quals s’efectuarà una selecció.

Cal lliurar les peces correctament embalades. És imprescindible acompanyar-les d’un full on hi ha de constar: nom i cognoms de l’autor, títol de l’obra, telèfon i e-mail de contacte, una breu explicació sobre la concepció de l’obra pel que fa a conceptes i treball amb els materials. Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb: roserlm@yahoo.es

Les obres hauran de lliurar-se a la secretaria de l'entitat (c/ Sant Pere, 46, 1r pis) entre els dies 1 i 11 de març de 2011, de dilluns a divendres, i de 17h a 20h. També les podeu enviar a l'apartat de correus 426- 08220 Terrassa.

Es comunicarà als participants la selecció final d’obres a partir del 14 de març. Els artistes hauran de fer-se càrrec de la recollida de les obres durant els dies que s'estipulin. El no compliment d'aquestes bases exclourà les obres de la selecció.


RLM


DEDALERA

Convocatoria de exposición. Entre mediados de Marzo y Abril, en la Cúpula de Amics de les Arts i JJ MM tendrá lugar una nueva muestra del Laboratori Creatiu: la exposición DEDALERA, sobre las posibilidades de transformación de un dedal.

Bases para la selección de obras:

Las obras pueden ser joyas, microesculturas o pequeños poemas visuales, realizados a partir de la transformación de un dedal de metal. Pueden utilizarse de uno a tres dedales, individualmente o en una misma pieza.

Las piezas tienen que estar trabajadas a partir de un proceso de indagación conceptual y se puede utilizar cualquier tipo de material complementario. No deben superar los 15 x 15 x 15cm. Cada artista puede presentar de una a tres obras, entre las cuales se efectuará una selección.

Las piezas deben entregarse correctamente embaladas. Es imprescindible acompañarlas de una hoja donde debe constar: nombre y apellidos del artista, título de la obra, teléfono y e-mail de contacto; y una breve explicación sobre la concepción de la pieza (conceptos, materiales, etc.). Si tenéis dudas contactad con: roserlm@yahoo.es

La entrega de las obras se realizará en la secretaría de la entidad (c/ Sant Pere, 46, 1r pis, 08221, Terrassa, Barcelona) entre los días 1 y 11 de marzo de 2011, de lunes a viernes, y de 17h a 20h. También podéis enviarlas al apartado de correos 426 - 08220 Terrassa (Barcelona).

Se comunicará a los participantes la selección final de obras a partir del 14 de Marzo. Los artistas deberán hacerse cargo de la recogida de las piezas o de los gastos de retorno. El no cumplimiento de estas bases excluirá las obras de la selección.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada