dimecres, 16 de març del 2011

Inaugurem DIDALERA


Inauguració de l'exposició DIDALERA

Divendres 18 de març, a les 19,30h



Del 18 de març al 6 de maig, a l'espai la Cúpula d'Amics de les Arts JJ MM, podeu vistar l'exposició DIDALERA, que pretén mostrar les possibilitats de transformació d’un didal, tan conceptualment com físicament.

Integren l'exposició 32 peces, de 17 creadors: Adolf; Rosa M. Andrés; M. Antònia Campins; M. Mercè Casanovas; Rosa Cots; Anna Güell; Pere Guix; Roser López Monsò; Francesc Llobregat; Annie Michie; Àlex Monfort; Lídia Moreno; Carolina Priego; Magda Riba; Maria Romaní i Marcel Ayats; Fèlix Sampietro; Manuela Tello.

La mostra, que pot visitar-se de dilluns a divendres i de 17h a 20h (C/ Sant Pere, 46, 1r pis, Terrassa), presenta una gran diversitat de peces treballades de maneres mot diferents. Es tracta de joies, microescultures o petits poemes objecte que en conviden a veure amb uns altres ulls un estri tan quotidià com és un didal. Un didal que esdevé objecte preciós, ornamental; símbol de l'univers femení domèstic i tradicional, recipient de fantasies.

DIDALERA és fruit d'una convocatòria llençada pel Laboratori Creatiu d'Amics de les Arts i JJ MM, amb l'objectiu d'estimular la producció artística dels assistents a les activitats d'experimentació que proposa l'entitat, i també per tal d'estimular la participació d'altres creadors terrassencs i foranis.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada